Boekenbakken

Thematische boekenbakken

Wilt u in uw klas rond bepaalde thema’s werken aan de hand van boeken, strips, cd’s of dvd’s? Hebt u een leesproject lopen of wilt u een meertalig voorleesuurtje houden in de klas? Dan kan u bij ons een boekenpakket laten samenstellen. Met grote zorg kiezen wij titels uit die op diverse manieren uw thema zullen benaderen.

Wij stellen indien mogelijk een mooi pakket voor u samen dat naar uw school kan gebracht worden of dat u kan komen afhalen in onze bibliotheek. Hiervoor neemt u contact op met valerie.pauwels@brunette.brucity.be

Opmerking: wees op tijd met uw aanvraag! Sommige thema’s zijn erg in trek in een bepaalde periode.

Boekenbakken ( = Wisselcollecties)

Hebt u graag een voorraadje leuke boeken in de klas of in het kinderdagverblijf staan en geraakt u met de kinderen niet in onze bibliotheek? Dan is de wisselcollectie een handige oplossing om de leerlingen en kleuters toch van leesmateriaal te voorzien.

Onze wisselcollecties worden zes keer per schooljaar samengesteld en kunnen naar uw school gebracht worden of door u afgehaald worden in de bibliotheek. Hiervoor download u het aanvraagformulier (zie onderaan deze pagina) en bezorgt u deze aan valerie.pauwels@brunette.brucity.be

AANVRAAGFORMULIEREN SCHOOLJAAR 2017-2018 STAAN ONLINE