Voorleesuurtjes

Ook dit schooljaar wordt er maandelijks op woensdagnamiddag voorgelezen. Meestal is dit op de laatste woensdag van de maand. Kinderen tot 7 jaar zijn welkom in de bibliotheek tussen 15u en 16u. Bij een meertalig voorleesuurtje hoor je het verhaal twee keer: één keer in een vreemde taal en één keer in het Nederlands. We nodigen hiervoor telkens twee nieuwe voorlezers uit. Op andere momenten lezen we rond een leuk thema. Na het voorleesmoment gaan we creatief aan de slag met het verhaal. De bib zorgt voor alles wat nodig is om samen met andere luisteroren het verhaal vorm te geven.

De volgende data zijn 27 september (Meertalig voorleesuurtje Kikongo), 25 oktober (voorleesuurtje in het teken van de Digitale Week), 22 november (Brussels Reads Aloud week), 6 december (De Sint leest voor) en 27 december (Meertalig voorleesuurtje). Meer informatie vind je tegen dan op onze website en Facebook-pagina en hier in de bibliotheek.

Voor meer informatie, contacteer: annemie.vanisterdael@brunette.brucity.be

19/06/2018
05/02/2018