Lezingen najaar 2017

In de Bibliotheek van Laken zullen volgende auteurslezingen doorgaan in het najaar:

Op zaterdag 21 oktober (Verwendag in de bibliotheek) wordt om 14 uur een gratis lezing gehouden in samenwerking met OKRA/KWB Laken-Jette. De lezing heet ‘Veilig internetgebruik’ en wordt gegeven door iemand van NENIU vzw, die slachtoffers van internetfraude adviseert. Vragen die aan bod zullen komen zijn: Wat is een veilige website? Wanneer is een e-mail echt/vals?  Hoe kan ik veilig internetbankieren? Wat is een veilig paswoord? Dezelfde lezing wordt ook aangeboden in Oudergem en Sint-Lambrechts-Woluwe. (contactpersoon: Jo Bossuyt, Jo.Bossuyt@okra.be, 0478/97.02.69)

Op donderdag 16 november om 14 uur organiseren we de lezing ‘Praat voor je gaat’ over het bespreekbaar maken van het levenseinde en hoe je dat kan voorbereiden. Deze lezing wordt eveneens in samenwerking met OKRA en KWB Laken-Jette georganiseerd en is gratis voor leden van de bibliotheek en leden van OKRA of KWB. Niet-leden betalen 3 euro. (contactpersoon Jo Bossuyt, Jo.Bossuyt@okra.be, 0478/97.02.69)

Op zondag 21 januari komt journalist Geert Sels praten over de roofkunst van de nazi's. Deze lezing 'Kunst voor das Reich' wordt georganiseerd door het Davidsfonds in het kader van Toast Literair 2018. De lezing start om 11 uur en kost 6 euro voor leden van de bibliotheek en Davidsfonds. Anderen betalen 10 euro.

De contactpersoon in de bibliotheek voor deze lezingen is Annemie Van Isterdael: annemie.vanisterdael@brunette.brucity.be